Stage Plaats

Stageplaats bij Mega Travel

Mega Travel is een officieel erkend stagebedrijf en er is regelmatig ook een stageplaats vrij.

Hieronder geven we dan ook graag informatie wat we verwachten van de stagiair(e) maar ook wat de stagiair(e) van ons mag verwachten en ook geven we in het kort de geschiedenis van Mega  zodat onze toekomstige (tijdelijke) collega goed is voorbereid voor de stage bij Mega Travel.

Heeft u na het doorlezen van deze informatie nog steeds interesse in een stage bij Mega Travel, stuur dan uw ‘sollicitatie ‘voorzien van CV naar stage@mega-travel.nl u krijgt binnen enkele dagen bericht van ons.

                         Een korte geschiedenis                        

Mega Travel is als reisbureau begonnen in februari 1964, zij het onder de naam ‘t Reiswinkeltje, in het oude gedeelte van Amsterdam West, de Jan Pieter Heijestraat.

Naarmate de jaren voorbij gingen en de klantenkring groter werd ging  ‘t Reiswinkeltje verhuizen naar een grotere behuizing aan de Amsterdamse Kinkerstraat, mede ook door de stadsvernieuwing.

Ten gevolge van de Golfoorlog in 1990 werd het bedrijf verkocht aan Neckermann, maar na genoemde oorlog werd er al gauw weer een doorstart gemaakt met een nieuw bedrijf, nu onder de naam van Mega Travel.

Lange tijd heeft Mega Travel een winkel gehad aan de Amsterdamse Pieter Calandlaan maar in februari 2021 is Mega Travel verhuisd naar de Nieuwe Meerdijk 218 te Badhoevedorp.

Ondertussen is Mega Travel weer op de volle sterkte van het voormalige Reiswinkeltje, beter gezegd groter. We hebben ons naast de verkoop van de vaak gebruikelijke pakketreizen meer ontwikkeld als specialist in het regelen van tournees van diverse musici, het verzorgen van zakenreizen voor diverse grotere en kleine concerns en bepaalde overheden.

Dit is in het kort de geschiedenis van Mega Travel, we hopen hiermee meer duidelijkheid gegeven te hebben over de aard van het bedrijf.

Verwachtingen

Mega Travel is iets anders dan een doorsnee reisbureau!

E r is minder baliewerk vergeleken met andere reisbureaus. Mega Travel kan meer gezien worden als zakenreisbureau met reizen voor o.a. (muziek)artiesten, overheid en dat soort instellingen waarvoor reizen geboekt moeten worden, eigenlijk het echte reserveringswerk dus.

Wat verwachten wij:

  •  Goede uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands, zowel in woord als geschrift;
  • Kritiek- en stressbestendigheid en volledige inzet in het kleine team van ons reisbureau;
  • Betrouwbaarheid;
  • Goede Topografische en aardrijkskundige ondergrond;
  • Basiskennis van betalingsverkeer en boekhouding;
  • We verwachten dat de kleding netjes is, geen petten en zo, maar we hebben geen speciale eisen.

      Wat verwachten wij niet:

  •  Privé –zaken op computers, zoals spelletjes, MSN, Facebook etc.;
  • Mobiel Bellen (tenzij uiteraard noodzakelijk);
  • Dat er zaken van het reisbureau naar buiten komen van zakelijke aard.

De openingstijden zijn bij Mega Travel van maandag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot en met 14.00 uur.

We hebben overdag geen sluitingstijden dus tussen de middag kan er gewoon gepauzeerd worden volgens afspraak, 30 – 45 minuten lijken ons redelijk.