Inchecken

Bagage en online inchecken

Bagage

Steeds meer luchtvaartmaatschappijen rekenen geld voor het meenemen van bagage. Deze bagageheffingen zijn beduidend lager wanneer u dit direct bij boeking opgeeft. Op de luchthaven kan de heffing tientallen euro’s hoger uitvallen.

Online inchecken

De meeste maatschappijen bieden tegenwoordig de mogelijkheid om vanaf 24 uur voor vertrek op de website van de maatschappij in te kunnen checken. Mega Travel heeft veel van deze online incheck links op haar website geplaatst, surf naar www.megatravel.nl en u heeft ze allemaal op een rijtje.

Een voordeel van online inchecken is dat u zelf stoelen kunt reserveren en ook al thuis uw boarding pass uit kunt printen. U hoeft dan op Schiphol niet meer in de rij te staan en kunt uw bagage afgeven bij het bagageafgifte punt.

Er zijn zelfs maatschappijen die een boete rekenen indien u niet online incheckt maar dit pas op de luchthaven doet, ook dit bedrag kan oplopen tot tientallen euro’s.

Sommige maatschappijen, zoals bijvoorbeeld Arkefly, bieden de mogelijkheid om vanaf 21 dagen tot 3 dagen voor vertrek tegen geringe betaling via de website stoelreserveringen te doen.

Juiste gegevens

Het is van het allergrootste belang dat u ons de juiste gegevens verstrekt. Achternaam en eerste volledige voornaam dienen te kloppen, indien hier een fout in zit krijgt u geen boarding pass en dient er vaak een nieuw ticket gekocht te worden.

Website

Houdt goed onze website www.mega-travel.nl in de gaten want hier plaatsen we het laatste reisnieuws op. Klik op een van de afbeeldingen.

transavia.png Aer LingusAegeanAeroflot  Air Canada Air France  Air Malta

 

Air china

 

Alaska Airlines

 

Alitalia

 

Austrian

 

British Airways

 

Brussels Airlines

 

Cathay Pacific

 

 

Croatia Airlines

Czech Airlines

El Al

Emirates

Eva Air

Iberia

 

Icelandair

 

Lufthansa

 

Olympic Airways

Qantas

Qatar

Scandinavian Airlines (Sas)

Singapore

South-African Airways

Swiss

 

Thai

Turkish Airlines

Ukrain Airlines

United Airlines

Virgin Atlantic