Over Ons

Mega Travel: Als uw reis perfect moet zijn!


Mega Travel is een reisbureau dat is begonnen in 1964, toen het reizen voor iedereen nog een beetje in de kinderschoenen stond.

Nu, meer dan 50 jaar later, is Mega Travel uitgegroeid tot een expert in alle soorten reizen. Er wordt wel eens gevraagd welk specialisme men heeft bij Mega Travel. Daar hebben we simpelweg geen antwoord op. 

We verkopen alle soorten reizen! Wereldreizen en dagtochten, maar ook cruises en veerboten. Simpele treinreizen of wereldberoemde treinreizen, verzorgde rondreizen en individuele rondreizen en ga zo maar door… We hebben echt voor iedereen iets.

Bij Mega Travel gaat het vooral om persoonlijke service. In Nederland is de laatste tijd, door fusie en sluitingen van reisbureaus, een landschap ontstaan waar langzaam het begrip massa opduikt. Dát is nou precies wat we bij Mega Travel al vijf decennia proberen te vermijden! Dat is dan ook de reden dat veel potentiële reizigers de weg hebben gevonden naar ons reisbureau.

We doen bij Mega Travel niet aan geschenken, hebbedingetjes of wat dan ook. Het enige wat wij doen, is ons hart en ziel neerleggen in het regelen van uw reis. Want als u uw geld uitgeeft aan wat voor reis dan ook, dan moet het natuurlijk wel tot in de puntjes perfect zijn!

 

Mega Travel (sinds 1964)

Telefoon: 020 6190222

E-mail: info@mega-travel.nl