Over Ons

MEGA TRAVEL, ALS HET GOED GEREGELD

MOET ZIJN…….

Mega Travel is een reisbureau met een hele lange geschiedenis die teruggaat tot diep in de jaren zestig, toen het reizen voor iedereen nog een beetje in de kinderschoenen stond.

 

Nu, 50 jaar later, is Mega Travel uitgegroeid tot een expert in alle soorten reizen. Er wordt wel eens gevraagd welk specialisme men heeft bij Mega Travel en dan kunnen we trots meedelen dat we in bijna alles gespecialiseerd zijn. U kunt het zo gek niet bedenken of we hebben er bijna zeker wel een oplossing voor.

Daarnaast verkopen we alle soorten reizen, wereldreizen maar ook dagtochten, cruises maar ook veerboten,  simpele treinreizen maar ook wereldberoemde treinreizen, verzorgde rondreizen en individuele rondreizen en ga zo maar door.

Bij Mega Travel ligt het accent vooral op persoonlijke service. Langzamerhand is in Nederland de laatste tijd door fusie en sluitingen van reisbureaus een landschap ontstaan waar langzaam het begrip massa opduikt en dát is nou precies wat we bij Mega Travel al vijf decennia proberen te vermijden. Dat is dan ook de reden dat veel potentiele reizigers de weg hebben gevonden naar ons reisbureau, Mega Travel is als het ware een rots in de woelige branding.

We doen bij Mega Travel niet aan geschenken, hebbedingetjes of wat dan ook maar we leggen wel ons hart en ziel in het regelen van uw reis, want als u uw geld  uitgeeft aan wat voor reis dan ook, dan moet het wel tot in de puntjes verzorgd zijn.

We zijn er voor U!

Mega Travel (sinds 1964)

Telefoon 020 6190222

info@mega-travel.nl